Bestel je ondertitels en vertaling direct in onze webshop • iDEAL, PayPal & Creditcard • 7 dagen per week bereikbaar op info@texcited.com

Meldplicht Datalekken | ARAG Rechtsbijstand

Op 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken ingegaan. Het uitgangspunt hierbij is dat ondernemers zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van persoonlijke data en eventuele lekken te melden. In deze video geeft ARAG tips om datalekken te voorkomen.

Al sinds 1962 biedt ARAG in Nederland rechtsbijstandverzekeringen en juridisch advies. Dankzij de verzekeringen wordt rechtshulp betaalbaar gehouden voor burgers en kan er eenvoudig contact worden gelegd met met juristen, advocaten en mediators.

Ook ondertitels op jouw YouTube-kanaal?

Ondertitels kunnen ervoor zorgen dat meer mensen je video's zien en de inhoud duidelijk is. Zo zorgt het voor meer views, langere kijktijden en raken je video's sneller aanbevolen. Ontdek alle voordelen van ondertiteling:

Het bestellen van ondertiteling is eenvoudiger dan je denkt. Dankzij onze webshop weet je binnen een paar minuten exact wat het gaat kosten en kun je direct bestellen met o.a. iDeal en PayPal. Benieuwd wat het zou kosten?

Leave your comment