Bestel je ondertitels en vertaling direct in onze webshop • iDEAL, PayPal & Creditcard • 7 dagen per week bereikbaar op info@texcited.com

EEN PERFECTE VERTALING...

...voor slechts €0,07 per woord.

Bereken hiernaast de prijs voor de vertaling van jouw document en bestel eventueel direct. Bij meerdere documenten kun je dit bestelformulieren meerdere keren invullen.

Gaat het om een grote vertaling? (>10.000 woorden)
Neem even contact op via info@texcited.com voor een offerte.

KOSTEN BEREKENEN

Bereken hierboven de prijs van de ondertitels per video
en bestel eventueel direct.

Gaat het om meer dan 5 video's?
Neem even contact op via info@texcited.com voor een offerte.

Onze Betaalmogelijkheden

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:
(of betaal achteraf op factuur)

Betaal met iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa of Bancontact

Waarom een vertaling van Texcited?

Géén geautomatiseerde vertalingen

Al onze vertalingen worden gedaan door native speakers en door twee van onze editors nagekeken. Vertaalprogramma's als Google Translate mogen dan steeds beter worden; er gaat niets boven een handmatige vertaling waarbij de juiste schrijfstijl bij jouw boodschap behouden blijft.

Handmatige vertaling - Geen geautomatiseerde vertaling
Vertaling HTML document

In het juiste formaat geleverd

Wij kunnen niet alleen met het Microsoft Office pakket overweg, maar ook met vrijwel alle andere bestandsformaten. Denk bijvoorbeeld aan Adobe InDesign, Illustrator of .CSV-bestanden. Ook deinzen wij niet terug voor HTML of CSS, waardoor wij in overleg zelfs direct binnen de CMS-omgeving van jouw website kunnen werken. Scheelt weer een hoop tijd!

Kies zelf je gewenste betaalmethode

Bij ons kun je ervoor kiezen om eenvoudig via iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash, creditcard of achteraf via een overboeking te betalen. Waar je dan ook voor kiest, je betaalt nooit extra voor één van de betalingsmethoden en je krijgt te allen tijde een nette factuur.

Kies-Zelf-Je-Betaalmethode
Vertaling van SEO teksten en zoekoptimalisatie Meta Descriptions

Gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie

Bij het vertalen van teksten voor webpagina's is het essentieel om de juiste trefwoorden te gebruiken. Wij kunnen aan de hand van Google Trends-data en Google Keyword Planner ervoor zorgen dat je in alle talen gevonden wordt met de juiste zoekwoorden.

Binnen 5 min. alles geregeld

Via onze handige tool kun je binnen paar klikken zelf je deadline kiezen, zien wat de vertaling gaat kosten en bepalen hoe je gefactureerd wil worden. Hiervoor hoef je geen account aan te maken en zo kun je binnen 5 minuten alweer achterover leunen. Makkelijker wordt het toch niet?

Snel ondertitels en vertaling bestellen

Enkele van onze opdrachtgevers

Waarom kan het zoveel goedkoper?

Waar de meeste vertaalbureau's €0,10-€0,17 per woord vragen,
rekenen wij met een vast tarief van slechts €0,07 per woord. Hoe kan dat?

Texcited is een web-only bedrijf. Wij hebben dus geen duur pand waar onze werknemers moeten werken, maar wij werken in plaats daarvan met ervaren freelancers. Onze vaste kosten zijn daarom een stuk lager en het maakt ons ook nog eens een stuk flexibeler.

Texcited Ondertitels, Vertalingen en Transcripts Logo

Wat voor teksten vertalen wij zoal?

Zakelijke documenten

Maak een sterke indruk op internationale zakenpartner(s) door foutloze documenten aan te leveren. Zo komt je boodschap altijd goed over.

Presentaties

Foute vertalingen in PowerPoints vallen nog veel meer op wanneer een beamer ze uitvergroot. Voorkom dat dit jou ook overkomt.

Afstudeerscripties

Vraagt je internationale stagebedrijf om een vertaling van je scriptie(samenvatting)? Kom maar op, wij weten wat er nodig is.

Webteksten

Naast onze talenkennis bezitten wij ook over kennis van HTML en CSS; zo weet je dat de opmaak van je website intact blijft.

SEO-teksten

Zorg ervoor dat je ook in een andere taal goed gevonden wordt op zoekmachines. Wij kunnen je meta-descripties en zoekwoorden foutloos vertalen aan de hand van Google Trends data.

Overige documenten

Van menukaarten tot evenementenposters. Wat voor vertaling je ook nodig hebt, wij kunnen ongetwijfeld helpen.

SophieVanFleuten

Heel erg bedankt! De vertaling was perfect en heb hem meteen doorgestuurd naar onze Franse klant.

Sophie van Fleuten