Bestel je ondertitels en vertaling direct in onze webshop • iDEAL, PayPal & Creditcard • 7 dagen per week bereikbaar op info@texcited.com

Slimme tv’s | CES 2018 | Consumentenbond

Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas kwamen veel technologietrends langs voor 2018. Zo ook in deze video, waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme tv's en andere technieken worden gesproken.

Sinds 1953 komt de Consumentenbond op voor de belangen van Nederlandse consumenten. Naast de welbekende Consumentengids en de andere gidsen, is de Consumentenbond ook online steeds meer actief op YouTube, Facebook en Twitter. Naast eigen content wordt daarop ook sporadisch content van internationale zusterorganisaties geplaatst, zoals hierboven te zien is.

Ook ondertitels op jouw YouTube-kanaal?

Ondertitels kunnen ervoor zorgen dat meer mensen je video's zien en de inhoud duidelijk is. Zo zorgt het voor meer views, langere kijktijden en raken je video's sneller aanbevolen. Ontdek alle voordelen van ondertiteling:

Het bestellen van ondertiteling is eenvoudiger dan je denkt. Dankzij onze webshop weet je binnen een paar minuten exact wat het gaat kosten en kun je direct bestellen met o.a. iDeal en PayPal. Benieuwd wat het zou kosten?

Leave your comment