Bestel je ondertitels en vertaling direct in onze webshop • iDEAL, PayPal & Creditcard • 7 dagen per week bereikbaar op info@texcited.com

EXTREME SCHMINK OPDRACHT! | Nailed it | Dylan Haegens

Kun je zelf ook levensecht schminken, net als professionele make-up artists? In deze aflevering van Nailed It nemen Dylan, Teun, Rick en Marit de uitdaging aan!

In 2010 uploadde Dylan zijn eerste video's op YouTube. Inmiddels is de videomaker uit het Limburgse Venray één van de grootste YouTubers in Nederland met ruim 1,2 miljoen volgers. Met zijn sketches, challenges en pranks is hij erg populair bij zijn jonge doelgroep.

Ook ondertitels op jouw YouTube-kanaal?

Ondertitels kunnen ervoor zorgen dat meer mensen je video's zien en de inhoud duidelijk is. Zo zorgt het voor meer views, langere kijktijden en raken je video's sneller aanbevolen. Ontdek alle voordelen van ondertiteling:

Het bestellen van ondertiteling is eenvoudiger dan je denkt. Dankzij onze webshop weet je binnen een paar minuten exact wat het gaat kosten en kun je direct bestellen met o.a. iDeal en PayPal. Benieuwd wat het zou kosten?

Leave your comment