Bestel je ondertitels en vertaling direct in onze webshop • iDEAL, PayPal & Creditcard • 7 dagen per week bereikbaar op info@texcited.com

10 Emoji’s in het echte leven | Dylan Haegens

In deze sketch laat Dylan Haegens zien hoe het eruit zou zien als we in het dagelijks leven emoji's zouden gebruiken. Welke emoticon zou jij graag tot je beschikking willen hebben?

In 2010 uploadde Dylan zijn eerste video's op YouTube. Inmiddels is de videomaker uit het Limburgse Venray één van de grootste YouTubers in Nederland met ruim 1,2 miljoen volgers. Met zijn sketches, challenges en pranks is hij erg populair bij zijn jonge doelgroep.

Ook ondertitels op jouw YouTube-kanaal?

Ondertitels kunnen ervoor zorgen dat meer mensen je video's zien en de inhoud duidelijk is. Zo zorgt het voor meer views, langere kijktijden en raken je video's sneller aanbevolen. Ontdek alle voordelen van ondertiteling:

Het bestellen van ondertiteling is eenvoudiger dan je denkt. Dankzij onze webshop weet je binnen een paar minuten exact wat het gaat kosten en kun je direct bestellen met o.a. iDeal en PayPal. Benieuwd wat het zou kosten?

Leave your comment